12
APR
2010

Nya Läroverket expanderar!

Posted By :
Comments : Off

Nu är det klart att vi kommer att starta ytterligare en skola. Den nya enheten kommer att lokaliseras i det anrika Kurirenhuset, intill Domkyrkan och Stadsparken. Skolan kommer att heta Nya Läroverket Kurirenhuset och ta emot 160 elever i årskurserna 6 till 9. Det innebär två klasser i varje årskurs, med runt 20 elever i varje klass. Starten för verksamheten blir redan till hösten.

Vi har länge letat efter lokaler och här kan vi inreda och bygga upp lokaler som både blir vackra och bra för undervisning. Läget för skolan är perfekt, med enkla kommunikationer från alla delar av Luleå.Den nya enheten blir en egen, separat gren av verksamheten och vår nuvarande skola på Björkgatan blir kvar i precis samma omfattning som idag. Vi påbörjar rekrytering av personal inom ett par veckor och intagningar av elever kommer att ske fortlöpande under våren. Har ni som föräldrar fler frågor kring detta får ni gärna kontakta Magnus och Peter på telefon eller via mail.

Mvh Peter & Magnus
Magnus mob: 070-7106629
Peter mob: 070-3008150

About the Author